+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

HOTEL ŽIŽKOVY LÁZNĚ Tábor Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 21 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    91%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    89%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Eliška

rodzina ze starszym dzieckiem, 12.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Klidné prostředí, krásný výhled na řeku, milý personál, velký pokoj i koupela, čistota...

  • snad jen při lampičce se nadá večer číst - málo světla...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alice

rodzina ze starszym dzieckiem, 3.8.2017

Jesenice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

para, 6.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael

para, 28.5.2017

Eching Německo

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 8.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lubomír

para, 6.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
75 %
  • Ochotná a příjemná pracovnice recepce.

  • Na snídani chyběl byť i jediný teplý chod.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milan

para, 24.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Zařízení ve společenských místnostech, historická budova a terasy s výhledem na řeku velmi pěkné.

  • Pokoj(č.105)situován na nízkou terasu, kam vedly dveře bez žaluzií. Proti slunečnímu žáru v pokoji visely tmavé závěsy, takže po zatažení temno a nevzhledno. Co bylo, ale nejhorší, že těsně u terasy vede, v době našeho pobytu, silně frekventovaná silnice i v noci. V postelích jsou proleželé matrace, v koupelně hadice sprchy poškozená, malé žaluzie v koupelně po otevření ventilace nesplňují účel-přetržené lanko . Velké mínus je, že restaurace je v provozu pouze Pá-Ne.Z těchto důvodů jsme pobyt ukončili dříve.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Zita

podróżujący w pojedynkę, 7.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 4.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál. Celkově velmi příjemné prostředí v hotelu, hezké vybavení pokoje, moc hezký výhled na okolí z terasy hotelu.

  • Poměrně měkké matrace v posteli. V koupelně (pokoj 304) je třeba opravit hadici sprchy. Hlučné dveře výtahu - asi je třeba kontrola a seřízení (3. patro).

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika Vavřinová

dorośli, 10.7.2016

Kolín Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Příjemné a klidné prostředí,dobré jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.6.2016

English

  • Cena ogólna
88 %
  • The staff was wonderful with us :) The views from our balcony were beautiful :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.6.2016

Čeština

  • Cena ogólna
56 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

František

grupa przyjaciół, 9.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Tylš

para, 7.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Vše bylo v pořádku, jak jsme očekávali.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

LENKA MINAŘÍKOVÁ

para, 1.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Velice příjemná lokalita v těsné blízkosti lesoparku Pintovka, kde krásně šumí jez a v řece se odráží husitská hradba - město Tábor na návrší. Kouzelné je posedět si v prosklené restauraci s tímto nádherným výhledem a nepospíchat s večeří, nebo si užít slunečné ráno se snídaní přímo na terase. Personál je velmi vlídný a poradí I ohledně pěkných výletů i připravovaných akcí - Kubánská noc v září. Pokoj byl prostorný, čistý, určitě budu doporučovat přátelům a rovněž na cestovatelském portálu TRIPADVISER. Děkuji !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Skvělá poloha hotelu, nádherné místo, naprostá čistota, příjemné prostředí. Mimořádně ochotný a milý personál.

  • Restaurace zatím funguje jen o víkendech, tak snad při příštím pobytu se dočkám a ochutnám nějakou místní specialitu :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ian

podróżujący w pojedynkę, 12.4.2015

English

  • Cena ogólna
100 %
  • A wonderful hotel. Very friendly and easygoing. Great value and an even better view. I will definitely come again when I need a break from Prague's hectic atmosphere. A beautiful old town too.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Kunc

para, 28.10.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Naprostá spokojenost!!! vynikající a prostorné ubytování. Výborná kuchyně (Roštěná, Steak a T-bone z vepře jedinečné) a víno od p. Tetura, které jsme dosud neznali. Ale úplně nejvíc byl pan vrchní, který nás obsluhoval. To je profík, který by měl být zaplacen zlatem. Příjemný, vždy byl perfektně připraven, báječně se postaral, při tom nebyl vlezlý, jak tomu občas bývá. Tomáš Kunc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.