+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL ŽIŽKOVY LÁZNĚ Tábor Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

by 21 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    89%
  • Preis-leistungverhältnis

    85%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Eliška

Familie mit Kindern, 12.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Klidné prostředí, krásný výhled na řeku, milý personál, velký pokoj i koupela, čistota...

  • snad jen při lampičce se nadá večer číst - málo světla...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alice

Familie mit Kindern, 3.8.2017

Jesenice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

Älteres Paar, 6.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael

Älteres Paar, 28.5.2017

Eching Německo

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 8.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lubomír

Älteres Paar, 6.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
75 %
  • Ochotná a příjemná pracovnice recepce.

  • Na snídani chyběl byť i jediný teplý chod.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milan

Älteres Paar, 24.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Zařízení ve společenských místnostech, historická budova a terasy s výhledem na řeku velmi pěkné.

  • Pokoj(č.105)situován na nízkou terasu, kam vedly dveře bez žaluzií. Proti slunečnímu žáru v pokoji visely tmavé závěsy, takže po zatažení temno a nevzhledno. Co bylo, ale nejhorší, že těsně u terasy vede, v době našeho pobytu, silně frekventovaná silnice i v noci. V postelích jsou proleželé matrace, v koupelně hadice sprchy poškozená, malé žaluzie v koupelně po otevření ventilace nesplňují účel-přetržené lanko . Velké mínus je, že restaurace je v provozu pouze Pá-Ne.Z těchto důvodů jsme pobyt ukončili dříve.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Zita

Einzelreisende, 7.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 4.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál. Celkově velmi příjemné prostředí v hotelu, hezké vybavení pokoje, moc hezký výhled na okolí z terasy hotelu.

  • Poměrně měkké matrace v posteli. V koupelně (pokoj 304) je třeba opravit hadici sprchy. Hlučné dveře výtahu - asi je třeba kontrola a seřízení (3. patro).

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika Vavřinová

Junges Paar, 10.7.2016

Kolín Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemné a klidné prostředí,dobré jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 19.6.2016

English

  • Gesamtbewertung
88 %
  • The staff was wonderful with us :) The views from our balcony were beautiful :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 8.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

František

Gruppe von Freunden, 9.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Tylš

Älteres Paar, 7.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vše bylo v pořádku, jak jsme očekávali.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

LENKA MINAŘÍKOVÁ

Älteres Paar, 1.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velice příjemná lokalita v těsné blízkosti lesoparku Pintovka, kde krásně šumí jez a v řece se odráží husitská hradba - město Tábor na návrší. Kouzelné je posedět si v prosklené restauraci s tímto nádherným výhledem a nepospíchat s večeří, nebo si užít slunečné ráno se snídaní přímo na terase. Personál je velmi vlídný a poradí I ohledně pěkných výletů i připravovaných akcí - Kubánská noc v září. Pokoj byl prostorný, čistý, určitě budu doporučovat přátelům a rovněž na cestovatelském portálu TRIPADVISER. Děkuji !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 3.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Skvělá poloha hotelu, nádherné místo, naprostá čistota, příjemné prostředí. Mimořádně ochotný a milý personál.

  • Restaurace zatím funguje jen o víkendech, tak snad při příštím pobytu se dočkám a ochutnám nějakou místní specialitu :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ian

Einzelreisende, 12.4.2015

English

  • Gesamtbewertung
100 %
  • A wonderful hotel. Very friendly and easygoing. Great value and an even better view. I will definitely come again when I need a break from Prague's hectic atmosphere. A beautiful old town too.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Kunc

Älteres Paar, 28.10.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Naprostá spokojenost!!! vynikající a prostorné ubytování. Výborná kuchyně (Roštěná, Steak a T-bone z vepře jedinečné) a víno od p. Tetura, které jsme dosud neznali. Ale úplně nejvíc byl pan vrchní, který nás obsluhoval. To je profík, který by měl být zaplacen zlatem. Příjemný, vždy byl perfektně připraven, báječně se postaral, při tom nebyl vlezlý, jak tomu občas bývá. Tomáš Kunc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.