+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL ŽIŽKOVY LÁZNĚ Tábor Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

by 25 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    92%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    89%
  • Preis-leistungverhältnis

    85%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Barbora Slamková

Einzelreisende, 17.10.2017

Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel bol úžasný. Bolo možné prísť aj po 18.00 hod. čo bolo pre nás rozhodujúce, nakoľko sme v CZ mali pracovnú návštevu. Personál bol super, prostredie pekné. Mali sme z recepcie i odporúčanie na reštauráciu, kde sa o nás skutočne postarali nad štandartne. ďakujem veľmi pekne. Rozhodne budeme Váš hotel odporúčať Ďalej :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika

Älteres Paar, 17.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vstřícný personál,klid,nádherný výhled z balkonu.Celkově pohoda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Maděránek

Älteres Paar, 31.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nadherne prostredi,krasa,vyhled na Luznici fantasticka obsluha..Proste vsechno super

  • Moc Vam jeste jednou dekujeme za pobyt..Bylo to super..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

Einzelreisende, 26.8.2017

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
65 %
  • poloha hotelu, klid a parkování

  • fungující restaurace pouze o víkendu, ponure působící malba-tapeta pokoje; s ohledem k ceně skromnější nabídka snídaně.

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Eliška

Familie mit Kindern, 12.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Klidné prostředí, krásný výhled na řeku, milý personál, velký pokoj i koupela, čistota...

  • snad jen při lampičce se nadá večer číst - málo světla...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alice

Familie mit Kindern, 3.8.2017

Jesenice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

Älteres Paar, 6.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael

Älteres Paar, 28.5.2017

Eching Německo

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 8.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lubomír

Älteres Paar, 6.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
75 %
  • Ochotná a příjemná pracovnice recepce.

  • Na snídani chyběl byť i jediný teplý chod.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milan

Älteres Paar, 24.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Zařízení ve společenských místnostech, historická budova a terasy s výhledem na řeku velmi pěkné.

  • Pokoj(č.105)situován na nízkou terasu, kam vedly dveře bez žaluzií. Proti slunečnímu žáru v pokoji visely tmavé závěsy, takže po zatažení temno a nevzhledno. Co bylo, ale nejhorší, že těsně u terasy vede, v době našeho pobytu, silně frekventovaná silnice i v noci. V postelích jsou proleželé matrace, v koupelně hadice sprchy poškozená, malé žaluzie v koupelně po otevření ventilace nesplňují účel-přetržené lanko . Velké mínus je, že restaurace je v provozu pouze Pá-Ne.Z těchto důvodů jsme pobyt ukončili dříve.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Zita

Einzelreisende, 7.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 4.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál. Celkově velmi příjemné prostředí v hotelu, hezké vybavení pokoje, moc hezký výhled na okolí z terasy hotelu.

  • Poměrně měkké matrace v posteli. V koupelně (pokoj 304) je třeba opravit hadici sprchy. Hlučné dveře výtahu - asi je třeba kontrola a seřízení (3. patro).

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika Vavřinová

Junges Paar, 10.7.2016

Kolín Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemné a klidné prostředí,dobré jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 19.6.2016

English

  • Gesamtbewertung
88 %
  • The staff was wonderful with us :) The views from our balcony were beautiful :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 8.6.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

František

Gruppe von Freunden, 9.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Tylš

Älteres Paar, 7.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vše bylo v pořádku, jak jsme očekávali.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.