+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

HOTEL ŽIŽKOVY LÁZNĚ Tábor Отзывы

рейтинг отеля

90%
идеальный

by 21 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    91%
  • Оборудование

    93%
  • Комфорт

    89%
  • Соотношение цена / качество

    85%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья с маленькими детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Eliška

Семья со взрослыми детьми, 12.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Klidné prostředí, krásný výhled na řeku, milý personál, velký pokoj i koupela, čistota...

  • snad jen při lampičce se nadá večer číst - málo světla...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 6.8.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alice

Семья со взрослыми детьми, 3.8.2017

Jesenice Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

Пожилые пары, 6.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael

Пожилые пары, 28.5.2017

Eching Německo

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 8.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lubomír

Пожилые пары, 6.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
75 %
  • Ochotná a příjemná pracovnice recepce.

  • Na snídani chyběl byť i jediný teplý chod.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milan

Пожилые пары, 24.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Zařízení ve společenských místnostech, historická budova a terasy s výhledem na řeku velmi pěkné.

  • Pokoj(č.105)situován na nízkou terasu, kam vedly dveře bez žaluzií. Proti slunečnímu žáru v pokoji visely tmavé závěsy, takže po zatažení temno a nevzhledno. Co bylo, ale nejhorší, že těsně u terasy vede, v době našeho pobytu, silně frekventovaná silnice i v noci. V postelích jsou proleželé matrace, v koupelně hadice sprchy poškozená, malé žaluzie v koupelně po otevření ventilace nesplňují účel-přetržené lanko . Velké mínus je, že restaurace je v provozu pouze Pá-Ne.Z těchto důvodů jsme pobyt ukončili dříve.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Zita

одинокий путешественник, 7.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 4.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál. Celkově velmi příjemné prostředí v hotelu, hezké vybavení pokoje, moc hezký výhled na okolí z terasy hotelu.

  • Poměrně měkké matrace v posteli. V koupelně (pokoj 304) je třeba opravit hadici sprchy. Hlučné dveře výtahu - asi je třeba kontrola a seřízení (3. patro).

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika Vavřinová

Молодая пара, 10.7.2016

Kolín Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Příjemné a klidné prostředí,dobré jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 19.6.2016

English

  • Overall rating
88 %
  • The staff was wonderful with us :) The views from our balcony were beautiful :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 8.6.2016

Čeština

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

František

Группы друзей, 9.10.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Tylš

Пожилые пары, 7.10.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Vše bylo v pořádku, jak jsme očekávali.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

LENKA MINAŘÍKOVÁ

Пожилые пары, 1.8.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velice příjemná lokalita v těsné blízkosti lesoparku Pintovka, kde krásně šumí jez a v řece se odráží husitská hradba - město Tábor na návrší. Kouzelné je posedět si v prosklené restauraci s tímto nádherným výhledem a nepospíchat s večeří, nebo si užít slunečné ráno se snídaní přímo na terase. Personál je velmi vlídný a poradí I ohledně pěkných výletů i připravovaných akcí - Kubánská noc v září. Pokoj byl prostorný, čistý, určitě budu doporučovat přátelům a rovněž na cestovatelském portálu TRIPADVISER. Děkuji !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 3.6.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Skvělá poloha hotelu, nádherné místo, naprostá čistota, příjemné prostředí. Mimořádně ochotný a milý personál.

  • Restaurace zatím funguje jen o víkendech, tak snad při příštím pobytu se dočkám a ochutnám nějakou místní specialitu :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ian

одинокий путешественник, 12.4.2015

English

  • Overall rating
100 %
  • A wonderful hotel. Very friendly and easygoing. Great value and an even better view. I will definitely come again when I need a break from Prague's hectic atmosphere. A beautiful old town too.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Kunc

Пожилые пары, 28.10.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Naprostá spokojenost!!! vynikající a prostorné ubytování. Výborná kuchyně (Roštěná, Steak a T-bone z vepře jedinečné) a víno od p. Tetura, které jsme dosud neznali. Ale úplně nejvíc byl pan vrchní, který nás obsluhoval. To je profík, který by měl být zaplacen zlatem. Příjemný, vždy byl perfektně připraven, báječně se postaral, při tom nebyl vlezlý, jak tomu občas bývá. Tomáš Kunc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.