+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

HOTEL ŽIŽKOVY LÁZNĚ Tábor Reviews

Hotel ratings

90%
Perfect

by 25 reviews

  • Staff

    94%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    93%
  • Comfort

    89%
  • Value for money

    85%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Barbora Slamková

single traveler, 17.10.2017

Slovensko

  • Overall rating
100 %
  • Hotel bol úžasný. Bolo možné prísť aj po 18.00 hod. čo bolo pre nás rozhodujúce, nakoľko sme v CZ mali pracovnú návštevu. Personál bol super, prostredie pekné. Mali sme z recepcie i odporúčanie na reštauráciu, kde sa o nás skutočne postarali nad štandartne. ďakujem veľmi pekne. Rozhodne budeme Váš hotel odporúčať Ďalej :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika

mature couple, 17.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vstřícný personál,klid,nádherný výhled z balkonu.Celkově pohoda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Maděránek

mature couple, 31.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Nadherne prostredi,krasa,vyhled na Luznici fantasticka obsluha..Proste vsechno super

  • Moc Vam jeste jednou dekujeme za pobyt..Bylo to super..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

single traveler, 26.8.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
65 %
  • poloha hotelu, klid a parkování

  • fungující restaurace pouze o víkendu, ponure působící malba-tapeta pokoje; s ohledem k ceně skromnější nabídka snídaně.

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Eliška

family with older children, 12.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Klidné prostředí, krásný výhled na řeku, milý personál, velký pokoj i koupela, čistota...

  • snad jen při lampičce se nadá večer číst - málo světla...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 6.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 6.8.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alice

family with older children, 3.8.2017

Jesenice Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

mature couple, 6.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael

mature couple, 28.5.2017

Eching Německo

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 8.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lubomír

mature couple, 6.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
75 %
  • Ochotná a příjemná pracovnice recepce.

  • Na snídani chyběl byť i jediný teplý chod.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milan

mature couple, 24.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Zařízení ve společenských místnostech, historická budova a terasy s výhledem na řeku velmi pěkné.

  • Pokoj(č.105)situován na nízkou terasu, kam vedly dveře bez žaluzií. Proti slunečnímu žáru v pokoji visely tmavé závěsy, takže po zatažení temno a nevzhledno. Co bylo, ale nejhorší, že těsně u terasy vede, v době našeho pobytu, silně frekventovaná silnice i v noci. V postelích jsou proleželé matrace, v koupelně hadice sprchy poškozená, malé žaluzie v koupelně po otevření ventilace nesplňují účel-přetržené lanko . Velké mínus je, že restaurace je v provozu pouze Pá-Ne.Z těchto důvodů jsme pobyt ukončili dříve.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Zita

single traveler, 7.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 4.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál. Celkově velmi příjemné prostředí v hotelu, hezké vybavení pokoje, moc hezký výhled na okolí z terasy hotelu.

  • Poměrně měkké matrace v posteli. V koupelně (pokoj 304) je třeba opravit hadici sprchy. Hlučné dveře výtahu - asi je třeba kontrola a seřízení (3. patro).

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika Vavřinová

young couple, 10.7.2016

Kolín Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Příjemné a klidné prostředí,dobré jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 19.6.2016

English

  • Overall rating
88 %
  • The staff was wonderful with us :) The views from our balcony were beautiful :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 8.6.2016

Čeština

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

František

group of friends, 9.10.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Tylš

mature couple, 7.10.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Vše bylo v pořádku, jak jsme očekávali.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.