+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL ŽIŽKOVY LÁZNĚ Tábor Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 17 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    88%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jarmila

dospělý pár, 6.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael

dospělý pár, 28.5.2017

Eching Německo

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 8.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lubomír

dospělý pár, 6.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
75 %
  • Ochotná a příjemná pracovnice recepce.

  • Na snídani chyběl byť i jediný teplý chod.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milan

dospělý pár, 24.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Zařízení ve společenských místnostech, historická budova a terasy s výhledem na řeku velmi pěkné.

  • Pokoj(č.105)situován na nízkou terasu, kam vedly dveře bez žaluzií. Proti slunečnímu žáru v pokoji visely tmavé závěsy, takže po zatažení temno a nevzhledno. Co bylo, ale nejhorší, že těsně u terasy vede, v době našeho pobytu, silně frekventovaná silnice i v noci. V postelích jsou proleželé matrace, v koupelně hadice sprchy poškozená, malé žaluzie v koupelně po otevření ventilace nesplňují účel-přetržené lanko . Velké mínus je, že restaurace je v provozu pouze Pá-Ne.Z těchto důvodů jsme pobyt ukončili dříve.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Zita

jednotlivec, 7.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 4.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál. Celkově velmi příjemné prostředí v hotelu, hezké vybavení pokoje, moc hezký výhled na okolí z terasy hotelu.

  • Poměrně měkké matrace v posteli. V koupelně (pokoj 304) je třeba opravit hadici sprchy. Hlučné dveře výtahu - asi je třeba kontrola a seřízení (3. patro).

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika Vavřinová

mladý pár, 10.7.2016

Kolín Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Příjemné a klidné prostředí,dobré jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 19.6.2016

English

  • Celkové hodnocení
88 %
  • The staff was wonderful with us :) The views from our balcony were beautiful :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 8.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

František

skupina přátel, 9.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Tylš

dospělý pár, 7.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vše bylo v pořádku, jak jsme očekávali.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

LENKA MINAŘÍKOVÁ

dospělý pár, 1.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velice příjemná lokalita v těsné blízkosti lesoparku Pintovka, kde krásně šumí jez a v řece se odráží husitská hradba - město Tábor na návrší. Kouzelné je posedět si v prosklené restauraci s tímto nádherným výhledem a nepospíchat s večeří, nebo si užít slunečné ráno se snídaní přímo na terase. Personál je velmi vlídný a poradí I ohledně pěkných výletů i připravovaných akcí - Kubánská noc v září. Pokoj byl prostorný, čistý, určitě budu doporučovat přátelům a rovněž na cestovatelském portálu TRIPADVISER. Děkuji !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Skvělá poloha hotelu, nádherné místo, naprostá čistota, příjemné prostředí. Mimořádně ochotný a milý personál.

  • Restaurace zatím funguje jen o víkendech, tak snad při příštím pobytu se dočkám a ochutnám nějakou místní specialitu :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ian

jednotlivec, 12.4.2015

English

  • Celkové hodnocení
100 %
  • A wonderful hotel. Very friendly and easygoing. Great value and an even better view. I will definitely come again when I need a break from Prague's hectic atmosphere. A beautiful old town too.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Kunc

dospělý pár, 28.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Naprostá spokojenost!!! vynikající a prostorné ubytování. Výborná kuchyně (Roštěná, Steak a T-bone z vepře jedinečné) a víno od p. Tetura, které jsme dosud neznali. Ale úplně nejvíc byl pan vrchní, který nás obsluhoval. To je profík, který by měl být zaplacen zlatem. Příjemný, vždy byl perfektně připraven, báječně se postaral, při tom nebyl vlezlý, jak tomu občas bývá. Tomáš Kunc

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaromír Veselý

dospělý pár, 11.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • není co dodat, spokojenost

  • žádné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.