+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL ŽIŽKOVY LÁZNĚ Tábor Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 23 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    88%
  • Poměr cena/kvalita

    83%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Martin Maděránek

dospělý pár, 31.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nadherne prostredi,krasa,vyhled na Luznici fantasticka obsluha..Proste vsechno super

  • Moc Vam jeste jednou dekujeme za pobyt..Bylo to super..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

jednotlivec, 26.8.2017

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
65 %
  • poloha hotelu, klid a parkování

  • fungující restaurace pouze o víkendu, ponure působící malba-tapeta pokoje; s ohledem k ceně skromnější nabídka snídaně.

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Eliška

rodina se staršími dětmi, 12.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Klidné prostředí, krásný výhled na řeku, milý personál, velký pokoj i koupela, čistota...

  • snad jen při lampičce se nadá večer číst - málo světla...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 6.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alice

rodina se staršími dětmi, 3.8.2017

Jesenice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

dospělý pár, 6.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael

dospělý pár, 28.5.2017

Eching Německo

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 8.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Lubomír

dospělý pár, 6.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
75 %
  • Ochotná a příjemná pracovnice recepce.

  • Na snídani chyběl byť i jediný teplý chod.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milan

dospělý pár, 24.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Zařízení ve společenských místnostech, historická budova a terasy s výhledem na řeku velmi pěkné.

  • Pokoj(č.105)situován na nízkou terasu, kam vedly dveře bez žaluzií. Proti slunečnímu žáru v pokoji visely tmavé závěsy, takže po zatažení temno a nevzhledno. Co bylo, ale nejhorší, že těsně u terasy vede, v době našeho pobytu, silně frekventovaná silnice i v noci. V postelích jsou proleželé matrace, v koupelně hadice sprchy poškozená, malé žaluzie v koupelně po otevření ventilace nesplňují účel-přetržené lanko . Velké mínus je, že restaurace je v provozu pouze Pá-Ne.Z těchto důvodů jsme pobyt ukončili dříve.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Zita

jednotlivec, 7.8.2016

Hradec Králové Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 4.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Velmi příjemný a vstřícný personál. Celkově velmi příjemné prostředí v hotelu, hezké vybavení pokoje, moc hezký výhled na okolí z terasy hotelu.

  • Poměrně měkké matrace v posteli. V koupelně (pokoj 304) je třeba opravit hadici sprchy. Hlučné dveře výtahu - asi je třeba kontrola a seřízení (3. patro).

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika Vavřinová

mladý pár, 10.7.2016

Kolín Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Příjemné a klidné prostředí,dobré jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 19.6.2016

English

  • Celkové hodnocení
88 %
  • The staff was wonderful with us :) The views from our balcony were beautiful :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 8.6.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

František

skupina přátel, 9.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jiří Tylš

dospělý pár, 7.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vše bylo v pořádku, jak jsme očekávali.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

LENKA MINAŘÍKOVÁ

dospělý pár, 1.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velice příjemná lokalita v těsné blízkosti lesoparku Pintovka, kde krásně šumí jez a v řece se odráží husitská hradba - město Tábor na návrší. Kouzelné je posedět si v prosklené restauraci s tímto nádherným výhledem a nepospíchat s večeří, nebo si užít slunečné ráno se snídaní přímo na terase. Personál je velmi vlídný a poradí I ohledně pěkných výletů i připravovaných akcí - Kubánská noc v září. Pokoj byl prostorný, čistý, určitě budu doporučovat přátelům a rovněž na cestovatelském portálu TRIPADVISER. Děkuji !

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Skvělá poloha hotelu, nádherné místo, naprostá čistota, příjemné prostředí. Mimořádně ochotný a milý personál.

  • Restaurace zatím funguje jen o víkendech, tak snad při příštím pobytu se dočkám a ochutnám nějakou místní specialitu :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.